Kontakt

E-post: info@reikiveterinaren.se

Telefon: 072 444 59 90

Vid kontakt via mejl

Ange gärna ett telefonnummer som jag kan nå dig på.
Bokning av besök sker via telefon eller mejl. Telefonen är bemannad under öppettiderna mån-fre. Jag svarar när jag inte står med patienter, och ringer tillbaka i den mån jag hinner vid missade samtal. Är det svårt att komma fram på telefonen kan du med fördel skicka ett sms eller mejl om vad tidsbokningen gäller, så kontaktar jag dig.

Avbokning

Eventuell avbokning eller ändring av tid måste ske minst 24 timmar innan inbokat besök, antingen via telefon, sms eller mejl.

Besöksadress

Företagsallén 8
18440 Åkersberga

Aktuella öppettider, semesterstängt och det senaste som händer på mottagningen kan du alltid se på Instagram eller Facebook @reikiveterinaren.se

Hitta hit

Mottagningen ligger precis vid Åkers Runö station (Roslagsbanan) och det är enkelt att ta sig hit med tåg, buss eller bil. Från Svinningevägen är det skyltat mot ”veterinär”, följ dom så kommer fasadskylten ”Reikiveterinären” på vänster sida. Ingången är genom gallergrinden direkt till höger om skylten.

Parkering

Fortsätt rakt fram förbi fasadskylten ”Reikiveterinären” (du har den då på vänster sida) ca 30 meter till vägen tar slut vid parkeringen. Där finns två parkeringsplatser uppmärkta med ”Reikiveterinären”.

Hitta hit

Reikiveterinären, Företagsallén 8,

184 40 Åkersberga, Sweden