vetrinär åkersberga

Hembesök

Om du inte kan komma till min klinik i Åkersberga, så gör jag även veterinär hembesök. Min klinik är inredd för att likna en hemmamiljö, men det inte alla gånger man kan eller vill ta sig hit. Jag kan gör  undersökningar och visa behandlingar hos dig eller utan att ditt husdjur behöver ta sig iväg till veterinären. Kanske har ditt djur dåliga erfarenheter av veterinärmottagningar, eller tycker inte om att åka bil?

hembesök veterinär
veterinär som gör hembesök

Avlivning som hembesök

Vanligast är att djurägare använder sig av hembesök när det är dags för ens älskade fyrbenta vän att få somna in för gott. Ett besök i hemmets lugna vrå är till för er, och ni bestämmer över hur besöket ska utformas. När en avlivning utförs blir det oftast på djurets favoritplats: i sängen, i vardagsrummet, utomhus, i sin bädd… ni avgör vad som känns rätt för er. Det går fint att samla vänner och familj om ni önskar, men också att vara ensamma vid det sista avskedet. 

Jag är tillgänglig i hela Åkersberga, samt grannkommuner: Vallentuna, Täby, Upplands Väsby, Danderyd och Norrtälje om möjlighet finns tidsmässigt. För mer information om bokning och prisuppgifter så är du välkommen att ringa 072-444 59 90 eller mejla på info@reikiveterinaren.se