Att ta farväl

Att ta farväl och låta sin fyrfota vän få somna in för gott är många gånger det svåraste, men också det viktigaste beslutet som du kan ta. Hos mig får du och ditt djur ett avslut i en lugn och trygg miljö. Jag kommer att guida dig och eventuella medföljande genom hela processen, så att ni hela tiden förstår vad som händer och varför.

I samband med sista vilan kommer också ett beslut för dig som djurägare om vad som ska hända med kroppen efteråt. De alternativ som finns att tillgå är att ta med kroppen hem för en egen begravning, att ditt djur kremeras tillsammans med andra djur för att sedan spridas ut i ett naturområde, eller separat kremering. Det sistnämnda innebär att du kommer att få tillbaka askan efter ditt djur i en urna som hämtas upp på mottagningen efter några veckor.

För dig som önskar att ditt djur får somna in hemmets trygga vrå gör jag även hembesök. Jag gör besök inom Åkersberga, men kan även åka utanför i mån av tid. Inför ett hembesök har vi kontakt via mejl eller telefon för att gå igenom hur besöket går till, och jag tar emot eventuella personliga önskemål som underlättar ett avslut för dig som djurägare.